Tänään olimme taas kerran koulussa. Istuin ruokalassa kahden kaverini kanssa. Näin sen heti kun he astuivat sisään ruokalan ovesta. He tulivat sisään nauraen poikien jutuille. Ujoin ja hiljaisin pelasi toisen ihastukseni kännykällä. Peli menetetty, ajattelin mielessäni.

Ihailen ihmisiä jotka voivat töksäyttää pojille luun kurkkuun. Ihmisiä, jotka tulevat kaikkien kanssa toimeen. Ihmisiä, jotka eivätole ujoja, vaan rohkeita. Itse en kuulu tällaiseen ihmisryhmään. Tänään en edes kunnolla nähnyt toista heistä. (keksi ihastuksilleni lempinimen!) :) Itse asiassa, pojat jotka lukevat tätä, laittakaa kommentio tälle kirjoitukselle, ja kertokaa: Onko ujot tytöt söpöjä, kivoja, inhottavia, ärsyttäviä jne???

Kaikki muut luokkalaiseni tytöt osaavat puhua pojille. Minä osaan sanoa vain "Moi", "kyllä", "ei" ja joskus kerran tai pari viikossa osaan sanoa jotain sen verran loukkaavaa, että pojat pitävät sitä flirttinä. Olenko outo? 

No, joka tapauksessa. Pojille vielä: ajatelkaapa, jos joku tyttö, joka on ujo, muttei suosittu, mutta kumminkin kaunis ja söpö pitää teistä, ja te torjutte hänen joka yrityksensä, ajatelkaa miltä hänestä tuntuu....

T: tyttö joka ei osaa puhua pojille